Cocobello Events

Latest, previous, upcoming and current …

Senaste, tidigare, kommande och aktuella …

 

Cocobello Goes Moooi with KEF

August 22, 2018 is an evening and collaboration with Cocobello, Moooi and KEF. We have the pleasure to invite our Cocobellos and friends, to join us and the creative crowd that are visiting Stockholm during Stockholm Design Week.

Cocobello @ Koloni at Sven-Harrys

Nu kör vi igen på Bakfickan, torsdag den 22 februari från kl 18.00-23.00. Matz och Per är taggade på att spela, ölen, vinet och drinkarna ligger på kylning. Så boka in kvällen och kom och mingla med oss!

Kvadrart – Street art POP UP!

Vi gillar grafitti och har fått bjuda in alla er cocobellosar till vernissage och öppningskväll för gatukonstutställningen – KVADRART i samarbete med Wallery. Skandinaviens största enligt uppgift, där ett hundratal internationella konstnärer medverkade.

En liten tease!

Den 9 november är det Cocobellotime! Det blir Art After Work på Bonniers Konsthall med gästbesök av Pehr Arte och Henrik Lörstad, som ger oss en lite tease och förhandsvisning av deras dokumentärfilm “Hemma hos Kjell Alinge”, som de har under produktion.

Cocobello barklubb @ Bonniers Konsthall

Torsdag den 30 augusti är det dags för säsongsöppning på Bonniers Konsthall. Screening av Mike Kelleys, “Day is Done”, med introduktion av Ronald Jones, konstnär och professor vid Konstfack. Vi kör barklubb på Bonniers Konsthall!

Pin It on Pinterest